top of page

Menu

Menu


SHARING IS CARING




Tostada

Caviaar van Aubergines - feta - komkommer - tomaten

€ 17



Homemade kipcorn

shriracha - knoflook mayonaise

€ 18



Bao buns van sardienrilettes

Gekonfijte citroen - verse kaas

€ 19




OM TE BEGINNEN




Wilde eendenfilet “colvert”

Gelakt met porto - sinaasappelerwten - wortel

€ 24



Ei 63°

Bospaddenstoelen - pompoen - emulsie van pecorino

€ 21



Terrine van haas

Pickles van groenten - knolselderpuree

€ 23



Kort gebakken zalm “Red Label”

Venkel - paksoï - aziatische bouillon

€ 23




WAT IS JOUW FAVORIET




Hertenfilet

“Grand veneur” saus - gepocheerde peergestoofde witloof- mousseline van pastinaak

€ 36



Stoofpotje van ree

Butternut - spinazie - veenbessen - amandelkroket

€ 30



Fazantenballotine

Fine champagnes - kastanje puree - bospaddenstoelen

€ 34



Milles-feuille “zoals een tartiflette”

Aardappelen - Ibayama varken - cevennen uien - emulsie van reblochon

€ 28



Vis van het moment

Dagprijs




Desserts




Sabayon met kriek van boon

Rode vruchten - vanille ijs "Bourbon"

€ 13



chocolade moelleux

Amandelijs - gezouten karamel

€ 12



Bladerdeeg met gekarameliseerde appel

Pumpkin spice - crème anglaise

€ 12


bottom of page