top of page


Menu

SHARING IS CARING
Tostada
Caviaar van Aubergines - feta - komkommer - tomaten
€ 17
Homemade kipcorn
shriracha - knoflook mayonaise
€ 18
Bao buns van sardienrilettes
Gekonfijte citroen - verse kaas
€ 19
OM TE BEGINNEN
Wilde eendenfilet “colvert”
Gelakt met porto - sinaasappelerwten - wortel
€ 24
Ei 63°
Bospaddenstoelen - pompoen - emulsie van pecorino
€ 21
Terrine van haas
Pickles van groenten - knolselderpuree
€ 23
Kort gebakken zalm “Red Label”
Venkel - paksoï - aziatische bouillon
€ 23
WAT IS JOUW FAVORIET
Hertenfilet
“Grand veneur” saus - gepocheerde peergestoofde witloof- mousseline van pastinaak
€ 36
Stoofpotje van ree
Butternut - spinazie - veenbessen - amandelkroket
€ 30
Fazantenballotine
Fine champagnes - kastanje puree - bospaddenstoelen
€ 34
Milles-feuille “zoals een tartiflette”
Aardappelen - Ibayama varken - cevennen uien - emulsie van reblochon
€ 28
Vis van het moment
Dagprijs
Desserts
Sabayon met kriek van boon
Rode vruchten - vanille ijs "Bourbon"
€ 13
chocolade moelleux
Amandelijs - gezouten karamel
€ 12
Bladerdeeg met gekarameliseerde appel
Pumpkin spice - crème anglaise
€ 12
bottom of page